جستجو
گروه محصولات
    Menu Close
    نظر ها  (0) اهمیت ضخامت بتن یکنواخت در اجزای بتنی ساختمان
    نقش فاصله دهنده‌ها در افزایش کیفیت اجراییِ ساختمان‌های بتن مسلح و اجزای بتنی سازه‌ها ساختمان‌ها در هر کشوری جزو سرمایه‌های ملی آن کشور به حساب می‌آیند و ارتقاء کیفیت ساخت ساختمان‌ها (به طور عام هر فضا یا حجمی که برای تسهیل در زندگی مردم ایجاد می‌گردد) باعث ارتقاء در سطح کیفی زندگی مردم آن کشور می‌گردد. طول مدت بهره‌برداری از هر ساختمان با طول عمر و کارآیی اجزای سازه‌ای آن ساختمان رابطه مستقیم دارد و تا زمانی که اجزای ساختمان وظیفه خود را به خوبی و به طور مطلوب انجام دهند و پایایی اجزای آن حفظ گردد امکان بهره‌برداری از ساختمان مهیا می‌باشد.
    نظر ها  (0) مسئولیت نظارت بر اجرای وال‌پست و ارائه چک‌لیست نظارتی توسط مهندسین ناظر سازه و معماری
    مسئولیت نظارت بر اجرای وال‌پست و ارائه چک‌لیست نظارتی اجرای صحیح وال‌پست در ساختمان بایستی توسط هر دو ناظر معماری و سازه مورد بررسی قرار گیرد و این دو ناظر به‌صورت هم‌زمان بر اجرای صحیح کار، نظارت داشته باشند. اجرای صحیح وال‌پست نیازمند همفکری ناظر معماری و سازه در مباحث مشترک از جمله ابعاد و فضاهای معماری است. از آنجایی که عملکرد مجموعه وال‌پست، حفظ تعادل دیوار در اثر وارد شدن نیروهای زلزله و باد است، درصورتی‌که نقصی در اجرای آن وجود داشته باشد و در زمان زلزله یا باد، دیوار تخریب شود و به جان و مال افراد آسیب برساند، یکی از مقصرین حادثه، مهندس ناظر مربوطه خواهد بود. مطابق قوانین نظام‌مهندسی، مهندس ناظر بازوی اجرایی نداشته و در ابتدا می‌تواند دیتیل اجرایی وال‌پست مطابق پیوست 6 استاندارد 2800 را به‌صورت کتبی یا شفاهی به مجری، کارفرما و یا شرکت مشاور اعلام کند. در صورت عدم اجرای وال‌پست مطابق دستور کار، بایستی در گزارشی این مورد را به شهرداری اعلام کند و حتی یک رونوشت را نیز به سازمان نظام‌ مهندسی استان ارسال کند.
    نظر ها  (2) ضوابط اجرایی و نکات مهم وال‌پست برای دیوارهای خارجی و داخلی
    ضوابط اجرایی و نکات مهم وال‌پست برای دیوارهای خارجی و داخلی دیوارهای خارجی دیوارهایی هستند که در بین دو ستون یا ستون و دیوار برشی واقع می‌شوند. دیوارهای داخلی نیز دیوارهایی هستند که در داخل ساختمان قرار گرفته و گاهاً با دیوارهای خارجی تقاطع دارند. در قسمت‌های قبل، اندکی باهدف پیوست ششم استاندارد 2800 جهت جداسازی دیوار از قاب، آشنا شدیم. در این قسمت علاوه بر رویکرد جداسازی دیوار از دو سمت قائم، با جداسازی دیوار از زیر تیر هم آشنا خواهیم شد.
    نظر ها  (0) اصول طراحی و اجرای وال‌پست در سازه‌های بتنی و فولادی
    وال‌پست چیست ؟ اصول طراحی و ضوابط اجرای وال‌پست در سازه‌ حتما خرابی‌های ساختمان مسکن مهر زلزله کرمانشاه را به یاد دارید، زلزله‌ی آبان ماه سال 1396 در کرمانشاه، سبب ایجاد فضایی برای تحول در رویکرد مهندسین ایرانی در رابطه با اجزای غیر‌سازه‌ای و رفتار آنها در حین زلزله گردید. یکی از روش‌هایی که برای مهار اجزای غیرسازه‌ای وجود دارد و بیشتر مورد استقبال قرار گرفته، استفاده از وال‌پست یا کلاف‌های قائم و افقی است. در این مقال تلاش شده با رویکردی جدید و بررسی کامل المان غیرسازه‌ای وال‌پست، گامی در جهت کاهش خسارات مالی و جانی در ساخت سازه‌های جدید برداشته شود.
    نظر ها  (0) بتن دکوراتیو (استامپی) چیست؟
    بتن دکوراتیو (بتن استامپی) چیست؟ بتن دکوراتیو (استامپی) در دهه ۷۰ میلادی مطرح و مورد توجه قرار گرفت و سازندگان دریافتند که به راحتی می‌توانند رضایت مشتریان خود را هم‌زمان بدون افزایش هزینه تامین کنند. بتن دکوراتیو یا همان بتن تزئینی در واقع یکی از مصالح کاربردی کف صنعتی است که باعث افزایش زیبایی در بخش‌های مختلف ساخت و ساز می‌شود، در حالی که این زیبایی تاثیر منفی در میزان و نحوه عملکرد سیستم نخواهد داشت. از بتن‌های استامپی برای ساخت پیاده‌روها، کناره استخرها، کف‌سازی خیابان‌ها و فضاهای داخلی ساختمان و محوطه ویلا و… استفاده می‌شود. این نوع بتن را بتن طرح‌دار یا چاپی نیز می‌نامند چرا که به وسیله قالب‌های پلاستیکی و یا مُهرهای مخصوص روی سطح ایجاد می‌شود.
    نظر ها  (1) چسب‌های پودری، مزایا و موارد استفاده
    چسب پودری، مزایا و موارد استفاده از زمانی که چسب‌های پودری تولید و به بازار عرضه شدند، همه‌ی کاشی‌کاران، پیمانکاران ساختمانی و تمام افرادی که در این حوزه مشغول به کار هستند به دنبال چسب‌های پودری باکیفیت بالا بوده‌اند. چرا که همه می‌دانند چسب پودری بهترین و پرکاربردترین ماده موجود در بازار برای نصب انواع کاشی، سرامیک و سنگ بوده و قابل اجرا در همه اماکن می‌باشد. بهترین چسب‌ها از نظر کیفیت ظاهری، وزن و مهم‌تر از همه مصرف و نتیجه آن‌، مدنظر قرار می‌گیرند. یکی از بخش‌های مهم خانه‌ها که امروزه خیلی مورد توجه قرار گرفته است، سرامیک‌ها و کاشی‌ها هستند. اکثر افراد کف خانه‌ها را با سرامیک می‌پسندند و برای سرویس بهداشتی و حمام هم کاشی و سرامیکی می‌خواهند که دارای استحکام، طرح‌هایی چشم‌نواز و زیبا باشد. اما فقط این مورد نیست، بلکه چسب پودری برای محیط‌های دیگر از جمله استخرها، محیط‌های کارگاهی و صنعتی نیز کاربرد دارد.
    نظر ها  (1) معیارهای پودر بندکشی استاندارد چیست؟
    معیارهای پودر بندکشی استاندارد چیست؟ 1- مقاومت خمشی تعریف در استاندارد: مقدار شکست روان ملات که در اثر وارد کردن نیروی خمشی در سه نقطه، اندازه‌گیری می‌شود. تعریف عمومی: مقاوم خمشی ویژگی است که بیانگر حداکثر تنش فشاری یا کششی (هر کدام که باعث شکست می‌شود) است که ماده قبل از شکست تحت خمش در آزمون می‌تواند تحمل کند. اهمیت گذراندن کنترل خمش در بندکشی: بسته به ابعاد بند اجرا شده، در بسیاری موارد مقاومت بند کمتر از اهمیت مقاومت خود کاشی یا سرامیک نیست. لذا استفاده از بندکشی مقاوم که بتواند نیروهای وارد شده به خود را تحمل کند بسیار با اهمیت است، چرا که ممکن است منجر به کنده شدن بندها از کاشی شده و با ایجاد ترک به آب بندی صدمه زده و به راحتی از سطوح کف و جانبی خود جدا و به تدریج موجب خالی شدن بندها شود.
    نظر ها  (0) انواع کاشی و سرامیک
    انواع کاشی و سرامیک کاشی معمولی در این کاشی ابتدا بیسکویت (بدنه کاشی) پخته می‌شود بعد لعاب می‌خورد و مجدد پخته می‌شود که به آن کاشی دو پخت گویند. روی سطح برخی از کاشی‌ها با طرح‌های ویژه پس از لعاب نیز کارهایی انجام می‌شود و دوباره به کوره می‌رود که سه پخت می‌شود. کاشی‌های تَک گل و نواری از جمله کاشی‌های سه پخت هستند. کاشی در دمای ۸۵۰ درجه پخته می‌شود. بیسکویت کاشی معمولی صورتی یا کِرم رنگ است. جذب آب آن حدود ۱۵-۱۳ درصد است. کاشی‌های معمولی عمدتاً برای نصب بر روی سطوح دیوار مناسب می‌باشند و نباید آنها را روی کف فرش کرد زیرا مقاومت کافی برای نصب در کف ندارد و به علت جذب آب زیاد در مقابل رطوبت مقاوم نیستند. همچنین لعاب کاشی معمولی لغزنده است و ضد سایش نیست و برای کف مناسب نیست.
    نظر ها  (0) پودر بندکشی
    پودر بندکشی ماده‌ای خشک و ریزدانه است که در انواع و رنگ‌های مختلف در بازار در دسترس است، در نوع استاندارد پودر بندکشی افزودن اندکی آب به ماده خشک (مطابق دستورالعمل مصرف سازنده) می‌توان به ماده‌ای سیال دست یافت که به راحتی در فواصل میان کاشی و سرامیک نفود می‌کند. از پودر بندکشی در نماهای آجر و سنگ نیز می‌توان استفاده کرد ولی کاربرد انواع مرغوب آن در سرویس‌های بهداشتی رایج‌تر است.
    نظر ها  (0) گروت‌ چیست؟ و انواع گروت‌ها
    گروت چیست؟ گروت (Grout) یک مایع چگال می‌باشد که به طور معمول از ترکیب آب، سیمان، ماسه و افزودنی‌های شیمیایی تشکیل شده و از آن برای پرکردن فضای خالی و درز و شکاف‌های عمیق و به طور کلی تقویت سازه‌های موجود استفاده می‌شود. امروزه ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی ملزم به تراز بودن بسیار دقیق می‌باشند و ارتعاش حاصل از عملکرد آنها موجب ایجاد تنش و استرس در فوندانسون می‌شود. از این رو نمی‌توان آن‌ها را مستقیماً روی سطح نهایی بتن اجرا شده جای‌گذاری کرد. مقاومت بسیار بالای گروت باعث استفاده روزافزون از این ماده در کارگاه‌های ساختمانی و صنعتی شده است. در رده‌بندی مقاومت‌ها به دو دسته مقاومت فشاری و مقاومت کششی تقسیم می‌شود. مقاومت فشاری توانایی است که گروت می‌تواند به واسطه آن وزن تجهیز یا ستون را منتقل نماید و مقاومت کششی خاصیتی است که باعث می‌شود اجزای گروت بعد از خشک شدن در برابر نیرو های وارده بخصوص نیروهایی که در اثر لرزش ماشین آلات وارد می‌شود به خوبی مقاومت نماید.